De ’24 Hours of Zolder’ gaan de nacht in

We hebben nog een dikke 17 uren te gaan in de Limburgse etmaalrace, de avond hebben we al achter de rug en de rijders en teams gaan de nacht in.

Op het moment van schrijven, een vrij belangrijk gegeven in deze race, is het de #12 Porsche 911 GT3 Cup van Red Ant Racing die aan de leiding gaat gevolgd door de #52 Porsche van Q1-Trackracing. Derde in de stand is de #11 Audi R8 GT2 van PK Carsport waar Stienes Longin net het stuur heeft overgenomen van Dries Vanthoor. De #20 Totaalplan Racing is aan een heuse inhaalrace begonnen en prijkt ondertussen met de top 10 in zicht op een 13de plaats.

In de klasse GTB is het de #63 Porsche Cayman GT4 die aan de leiding gaat voor de #6 VR Racing by Red Ant, eveneens een Cayman. Tip Top Rent staat trouwens op een mooie negende plaats.

De #14 JJ Motorsport BMW M2 CS staat dan weer op een 14de plaats algemeen en is zodoende ook eerste in de klasse TA met eenzelfde BMW van Hamofa op de tweede plaats. In TB is het de #5 Renault Clio van JFT Engineering die aan de leiding staat en 19de algemeen is.

De #68 BMW van G&A Motors X JDK met Juna-Jane De Keersmaecker aan het stuur raakten we omstreeks 19.30 uur kwijt na een incident in de Bianchi.

De strijd wordt nog altijd hevig gevoerd en voor een juiste stand van zaken willen we u graag doorverwijzen naar de ‘live timing‘ waar u uiteraard op elk moment de juiste rangschikking kan bekijken.

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws