Een bruisende Atlantic-village in Ieper

Voor het tweede jaar op rij is de Ardeca Ypres Rally opgenomen in het lijstje van meest prestigieuze wedstrijden, meetellend voor het WRC. En voor het tweede jaar op rij is de West-Vlaamse Autostal Atlantic ook één van de grootste leveranciers van deelnemende teams. De club van voorzitter Danny Debruyne en secretaris Freddy Hindryckx zorgt voor maar liefst 50 wagens, voorrijders incluis, die de kleuren verdedigen van de club met als thuishaven Koekelare.

“In alle geledingen zijn we sterk vertegenwoordigd, en heel wat van onze rijders azen op een sterke prestatie naargelang hun eigen mogelijkheden en de capaciteiten van de wagen” reageert Freddy Hindryckx.

“Om onze leden zoveel mogelijk bij te staan voorzien we een uitgebreide assistentiestand, net als vorig jaar gelegen in de Rijselstraat, dichtbij de Grote Markt. Onze “Atlantic-village” zal plaats bieden aan onze deelnemende teams wanneer ze Ieper aandoen voor de nodige assistentie. Natuurlijk weten we dat niet iedereen hier present zal tekenen, en soms wel eens op de stand van hun tuner en/of verhuurbedrijf zal te vinden zijn. Maar heel wat rijders lieten nu al verstaan dat ze wat graag hun tenten zullen opslaan in onze Atlantic-village. De familieleden, vrienden en supporters zijn dan ook zeker welkom om een glimp op te vangen van piloot en/of co-piloot, van de sleutelende mecaniciens of gewoon om eventjes een stand van zaken te vernemen rond hun geliefkoosde team. Het ideale alternatief om eventjes te verpozen tussen de verschillende klassementsproeven door.”

Deelnemers Autostal Atlantic aan Ardeca Ypres Rally:

30. Pieter-Jan Michiel Cracco-Jasper Vermeulen (Hyundai i20N); 34.Niels Reynvoet-Diederik Pattyn (Skoda Fabia Evo); 52.Bernd Casier-Pieter Vyncke (Ford Fiesta MkII); 54.Steve BécaertJochen Vandersarren (Ford Fiesta); 56.Roger Hodenius-Davy Thierie (Citroën C3); 57.Nicola Stampaert-Christophe Doublet (Ford Fiesta); 59.Patrick Snijers-Wim Soenens (Ford Fiesta Rally3); 61. Maxime Soete-Jeroen Delepierre (Skoda Fabia); 64.Etienne Verbeke-Hervé Boussery (Ford Fiesta MkII); 66.Bjorn Syx-Ari Vanrobaeys (BMW E30 M3); 67.Gunther Monnens-Yannic Sterken (Porsche 991 GT3); 72.Paul Lietaer-Wouter Knockaert (Alpine A110); 73.Didier Vanwijnsberghe-Victor Valcke (BMW E30 M3); 74. Stefaan Prinzie-Sharon Vermeulen (Alpine A110); 75. Pieter-Jan MaeyaertYves Dewulf (BMW E30 M3); 77.Christophe Merlevede-Giljan Vandromme (BMW E30 M3); 79. Cedriek Merlevede- Laury Callens (BMW E30 M3); 81. Chris Vandamme-Kurt Declerck (Alpine A110); 82. Bart Sobry-Jeannick Breyne (Ford Fiesta Rally3); 83. Vincent Verstraete-Christophe Dewickere (Ford Fiesta Rally3); 86. Jonas Dewilde-Jeffrey Vandenbussche (Peugeot 208 Rally4); 87. Steven Dolfen-Niels Pierpont (Opel Corsa Rally4); 88.Frederic Berville-Ditte Kammersgaard (Opel Adam); 89. Manuel Merlevede-Thomas Cloet (Peugeot 208); 90. Aäron Ollevier-Steven Santy (Peugeot 208 Rally4); 91. Kim Bauwens-Tony Vandamme (Ford Fiesta); 92. James Brown-Frank Blondeel (Ford Fiesta); 95. Stijn Vandaele-Tom Debruyne (Peugeot 208); 96. Johan Depredomme-Eddy Van De Vivere (Ford Fiesta); 98. Casper Nielsen-Ward Hanssens (Renault Clio RS Line); 99. Lander Dhaene-François Geerlandt (Renault Clio RS Line).

Deelnemers Autostal Atlantic aan Ardeca Ypres Rally-nationaal:

201. Kurt Boone-Kenny Deroo (Mitsubishi Lancer EvoX R4); 203. Patrick Mylleville-Nicolas Morreel (Porsche 911 SC RS); 204. Michael Pittellioen-Axelle Roelens (BMW Compact F2000); 205. Tom Ceuppens-Thomas Verweirder (BMW 130i); 206. Brecht Lievens-Nico Hoflack (BMW M3 E36); 207. Geert Lacour-Paul Puype (Porsche 911); 208. Devy Demuynck-Eric Deprez (BMW M3 E30); 209. Ruben Wostyn-Steven Ramboer (Subaru Impreza WRX Sti); 210. Ludovic Vitse-Gauthier Bovy (Opel Astra); 211.Damon Noyelle-Wouter Goudeseune (Renault Clio); 213. James Gruwez-Christophe Pittellioen (Mercedes 190E 2.3 16V); 214. Michel Vandergeeten-Isi Lemahieu (Lancia Delta Integrale); 215. Dirk Vermeersch-Els Delva (Fiat Abarth Rally); 216. Pedro Samaey-Laure Poissonnier (Ford Fiesta); 220. Stefaan Tjoens-Greet Passchyn (Renault Clio RS); 225. Diego Decrock-Jocelyn Rodts (Peugeot 106); 226. Rudi Dekimpe-Christophe Leroy (Opel Kadett C); 227. Pascal Clarys-Andy Depoorter (Opel Kadett)

Voorwagens:

Bart D’Hulster-Martin Kinget

Wouter Muylle-Dieter Lenoir (Porsche)

Dirk Titeca
Dirk Titeca
Dirk Titeca is qua leeftijd de ouderdomsdeken binnen het team van RallyandRaces. Sedert de jaren '80 is hij actief als autosportjournalist.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws