Reactie Thierry Neuville na dag 1

Thierry Neuville: “Het was zeker een spannende dag, maar ik was veel tevredener over de wegligging van de auto in de loop van vanmiddag na een lastige ochtend. De grip was minder dan eerst verwacht en het weer was ook onzeker. Ik maakte een paar fouten en verloor een paar seconden in SS1, maar we hebben sindsdien ook een paar goede ritten gereden om tijd terug te winnen. Ik voelde me meer op mijn gemak tijdens de herhaling, ook al moeten we nog wat werken om meer uit de auto te halen en hem gemakkelijker te laten rijden. We hebben al een goede stap gezet en vertrouwen kunnen opbouwen, wat ons dan weer helpt om sneller te gaan. De weermannen hebben goed werk geleverd door ons precieze informatie te geven, wat belangrijk is op een dag als deze. Morgen is er nog steeds een grote kans op lekke banden, dus we gaan in de eerste plaats voor een clean run.”

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws