Manuel Merlevede eerste R2 in Ieper!

Tevreden gezichten in het kamp van Manuel Merlevede en Thomas Cloet na afloop van de Ardeca Ypres Rally. Manuel doet ons zijn wedstrijdverhaal.

“Na een stressvolle shakedown donderdagavond, waar we te kampen kregen met rem- en koppelingsproblemen, startten we vrijdagochtend met volle moed aan onze thuiswedstrijd. Onze doelstelling dit jaar was toch meer dan finishen, graag wilden we ons meten met enkele speelkameraden in Rally4 en Rally5.

Al snel bleek het geen makkelijke wedstrijd te worden. Diepe coupures, massa’s grind en een uitermate verraderlijk parcours! Op één enkel gemist rempunt op Mesen, waar we enkele seconden verloren, bleven we héél het weekend foutloos.

De sfeer op de klassementsproeven en het servicepark was fenomenaal. Het deed ons enorm deugd om de talrijke opgekomen supporters en sympathisanten te zien op en naast het parcours! Hiervoor doen we het!

De wedstrijd beeindigden we op een 40ste plaats algemeen / 4e in klasse RC4 / 1e R2! Grote dank voor de perfecte service aan het team van Pevatec! Bedankt aan alle sponsors! Zonder jullie is hetgeen wat wij doen niet mogelijk!”

Dirk Titeca
Dirk Titeca
Dirk Titeca is qua leeftijd de ouderdomsdeken binnen het team van RallyandRaces. Sedert de jaren '80 is hij actief als autosportjournalist.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws