Hallo RallyandRaces. Wat? Nog meer albums …

Natuurlijk! Want u had er nog een paar tegoed van ons. Op het menu nog twee albums van de 24 Uren van Zolder, ook nog eentje van de Rally van Staden en al een eerste album van de Ardeca Ypres Rally. Drie overige albums van Ieper zitten tevens nog in de pijplijn en volgen eerdaags.

24 Hours of Zolder door Bart Dehaese, klik hier voor het volledige album.

24 Hours of Zolder door Len Kutasi, klik hier voor het volledige album.

Rally van Staden door Giovanni Declercq, klik hier voor het volledige album.

Ardaca Ypres Rally door Nikos Tsaknias, klik hier voor het volledige album.

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws