Aanzienlijk verschil tussen Hyundai en Toyota op shakedown

Deze morgen werd in Griekenland de shakedown verreden op de 3.62 kilometer lange proef can Lygaria. Ott Tänak en Martin Järveoja reden een tijd van 2:37.9, dit was drie tiende sneller dan Thierry Neuvillen en Martijn Wydaeghe. Craig Breen moest 9 tiende toegeven op de Est, terwijl Sordo 1.1s trager was.

Snelste Toyota rijder was Esapekka Lappi met een tijd van 2:39.3, leider in het kampioenschap Kalle Rovanperä deed er 2:39.6 over. Elfyn Evans slaagde er zelfs niet in om over drie runs beneden de 2:40.1 te eindigen.

Is dit een teken aan de wand dat Toyota andermaal een moeilijk weekend tegemoet gaat of zien we morgen heel andere tijden?

Uitslag shakedown

Foto: Hyundai Motorsport

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws