Maxime Martin neemt afscheid van Aston Martin Racing

Martin kondigde vandaag aan dat de wegen tussen hem en Aston Martin Racing na 5 jaar zullen scheiden. De 36-jarige Martin maakte in 2017 de overstap van BMW naar Aston Martin. Met het Britse merk was hij, net als bij BMW, eveneens succesvol. Zo won hij in 2020 onder andere de 24 Uur van Le Mans in GTE Pro.

Dit weekend komt hij nog in actie met Aston Martin (Petit Le Mans). Martin was eerder dit seizoen ook al actief in het FIA ETCR. Over zijn nieuwe uitdaging is nog niets bekend.

Korneel Debruyn
Korneel Debruyn
Van kinds af aan is Korneel reeds gepassioneerd door auto's en autosport. Wat oorspronkelijk begon met een passie voor exclusieve (sport)auto's, groeide daarna uit tot een grote interesse in de autosportwereld. Momenteel focust Korneel zich op het circuitgebeuren, waarbij GT- en uithoudingsraces hem het meeste boeien. Ook het testen van de nieuwste (sport)wagens neemt hij graag voor zijn rekening.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws