Xavier Dekeyser: Zaterdag balen, zondag best tevreden

Na een tijdje inactiviteit door een medische ingreep voor Xavier Dekeyser, moesten hij en co Nele Tassaert een tijdje de Renault Clio aan de kant laten. Ze waren dan ook heel blij afgelopen weekend weer present te kunnen tekenen in de Hemicuda Rally. Maar deze begon voor XT Racing in mineur…

“We hadden ‘s morgens tijdens de verkenningen nog tegen elkaar gezegd.. “wat gaan we nu weer meemaken dit weekend” reageert Nele Tassaert. “Het verhaal van zaterdag hoeft niet opnieuw neergepend worden want Xavier heeft ondertussen al 500x de uitleg gegeven… iedereen weet het ondertussen….

Gelukkig mochten we zondag opnieuw starten, weliswaar onderaan het klassement. Voor ons was Hemicuda toch een test voor de Condroz zodat we zonder stress de rally begonnen. Doel was opnieuw vertrouwen krijgen na de operatie van Xavier en met de instellingen van de Clio spelen. En het vertrouwen was er !! Nu we opnieuw de tijden analyseren zijn we meer dan content. We zijn op zondag over de KP’s gevlogen, zeer goede tijden gereden, heel veel plezier gehad en uiteindelijk nog kunnen afklokken op plaats 48. In dit elan willen we het seizoen verder afwerken. Condroz, Kortrijk en Spa …. here we come !!! We willen dan ook nog eens een dikke merci zeggen aan onze sponsors, supporters en interim servicemannen, namelijk Koen Hemelaer en Dieter Daels.”

Dirk Titeca
Dirk Titeca
Dirk Titeca is qua leeftijd de ouderdomsdeken binnen het team van RallyandRaces. Sedert de jaren '80 is hij actief als autosportjournalist.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws