Sébastien Ogier meesterlijk in Spanje

De Fransman toonde vandaag een ongelooflijke snelheid op de Spaanse asfaltwegen, hij heeft momenteel 20,7s voorsprong op Thierry Neuville en Martijn Wydaeghe. Kalle Rovanperä heeft de derde plaats in handen met slechts 1,4s achterstand op de Hyundai met nummer 11 op de deuren. Tänak en Sordo sluiten de top vijf af.

Ogier: “Het was een erg leuke dag voor ons. We hadden veel plezier in de auto en de tijden volgden elkaar op. Dat is altijd waar je van droomt als je naar een rally komt. Eerlijk gezegd ben ik tot nu toe tevreden met mijn seizoen, maar het zou natuurlijk leuk zijn om een overwinning te pakken. Nu zitten we in een goede positie maar er is nog een lange weg te gaan.”

Foto: Toyota Gazoo Racing

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws