Duel tussen de Wilde en Tjoens in 2 WD Trophy

De titelstrijd in de 2WD Trophy blijft bijzonder spannend. Voor de start van de Condroz Rally, die dit weekend in Hoei verreden wordt, heeft de leider in de tussenstand, Bruno de Wilde, amper 2 punten voorsprong op zijn dichtste achtervolger, Stefaan Tjoens, die eerder dit seizoen voor de 10de keer de VAS-titel veroverde. Dat belooft een boeiend duel te worden op de 18 proeven van de Condroz Rally, de thuiswedstrijd van Bruno de Wilde uit Strée.

Maar, er zijn nog meer kapers op de kust, want ook Frederic Hébette (Saxo kit car), Christelle Famerée (Peugeot 207), Laurent Vanton (Citroën C2R2 Max) en tal van andere streekrijders willen zich meten met de titelkandidaten op de snelle en verraderlijke klassementsproeven langs de Maas.

Dirk Titeca
Dirk Titeca
Dirk Titeca is qua leeftijd de ouderdomsdeken binnen het team van RallyandRaces. Sedert de jaren '80 is hij actief als autosportjournalist.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws