Audi S1 Hoonitron: een Audi als nooit tevoren

De nieuwe Electrikhana met de Audi S1 e-tron quattro Hoonitron en Ken Block in de hoofdrollen is in slechts drie weken tijd al bijna 4,4 miljoen keer bekeken. De commentaren zijn het bewijs: de S1 Hoonitron inspireert.

Visueel is hij gemodelleerd naar de legendarische Audi Sport quattro S1, terwijl hij technisch de kwaliteiten van Audi’s elektrische aandrijvingen uit de grootschalige productie en motorsport combineert.

Minder dan acht maanden na de start van het project moest de Audi S1 Hoonitron klaar zijn voor de eerste testritten en de opnames met Ken Block en zijn team, een ambitieuze opdracht voor het Audi Sport-team in Neckarsulm en het Audi Design-team.

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws