Vol huis tijdens de Rallye Plaines et Vallées

Komend weekend staat de laatste manche van het Tout Terrain kampioenschap op de planning bij onze zuiderburen. De wedstrijd gaat door in de regio van Saint-André de l’Eure, ten westen van Parijs.

Starten doen we op vrijdag met de technische controle in het gezellige centrum van Saint-André de l’Eure, dit van 17u40 tot 20u04. Iedere deelnemer dient deze controle te passeren uiteraard en is een ideaal moment om de wagens van dichtbij te bekijken.

Zaterdag zijn er acht proeven af te werken: 3 keer L’Habit, drie keer Mousseaux en 2 keer Ezy Sur Eure. Eerste proef start om 10u15 met L’Habit en eindigen doen we de eerste dag met Mousseaux om 17u24. De laatste twee proeven worden volledig verreden in het donker.

Zondag doen we er nog zes proeven bij: 2 keer Marcilly Sur Eure, 2 keer Lignerolles en 2 keer Saint-André de l’Eure. Eerste proef start om 8u56 en de laatste proef om 14u37.

110 deelnemers staan er op de lijst met zo goed als alle toppers, spektakel verzekerd. (deelnemerslijst)

Alle verdere info kan je HIER bekijken

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws