Achterbumper onder de kerstboom?

Het DTM kwam gisterenmiddag met een wel erg originele wedstrijd naar buiten, zeker voor de Belgische fans van het prestigieuze kampioenschap. Wie meedoet maakt eenmalig kans om een gesigneerde bumper van onze jonge landgenoot Esteban Muth te winnen. Muth reed het afgelopen seizoen in een BMW M4 voor Team Walkenhorst Motorsport en was er teamgenoot van tweevoudig DTM-kampioen Marco Wittmann.

Klik op deze link om mee te doen aan de wedstrijd. Het gaat u hooguit enkele minuten kosten om een paar vragen te beantwoorden (meerkeuze, dus gewoon één of meerdere vakjes klikken). Hou er wel rekening mee dat u maar tot aanstaande maandag 28/11/2022 12.00 uur tijd heeft om deel te nemen.

En moest het zijn dat u de gelukkige winnaar bent, stuur ons een fotootje 😉

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws