ProTrack Media’s TNMW Spa Rally Special

Tijdens de laatste manche van het Kroon-Oil Belgian Rally Championship stonden onze landgenoten Thierry Neuville en Martijn Wydaeghe aan de start van de Spa Rally en dit met een spectaculaire BMW M3 E30 Gr.A in de kleuren van LifeLive, afkomstig uit de ateliers van Mats van den Brand.


Niemand die er op voorhand aan twijfelde dat publiekstrekkers bij uitstek Thierry en Martijn zich in en rond Spa zouden komen amuseren en alzo voor de nodige show en spektakel gingen zorgen, en zo geschiedde uiteraard ook.

ProTrack Media maakte een prachtige compilatie van de deelname van onze landgenoten aan de Spa Rally. Geniet … en vergeet jullie natuurlijk niet te abonneren op hun kanaal.

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws