41e editie Eurol Hellendoorn Rally op 15/16 september 2023

Na de succesvolle lustrumeditie van de Eurol Hellendoorn Rally eerder dit jaar maakt de organisatie van Nederlands’ bekendste rally zich op voor de 41e editie in 2023. Het Bestuur Sektie Rally (BSR) van de Nederlandse autosportfederatie KNAF maakte onlangs de kalender voor komend seizoen bekend. De Eurol Hellendoorn Rally telt weer voor diverse kampioenschappen mee en zal plaatsvinden op vrijdag 15 en zaterdag 16 september. Uiteraard vormt de gastvrije gemeente Hellendoorn weer het centrum van de rallysport in het derde weekeinde van september.

De organisatie van de Eurol Hellendoorn Rally heeft geen lange pauze ingelast na de succesvolle 40e editie. Na uitgebreide evaluaties met de verschillende belanghebbenden zijn de voorbereidingen gestart voor komend jaar. Onlangs bevestigde de KNAF dat de rally in 2023 kan plaats vinden op de gewenste datum (vrijdag 15 en zaterdag 16 september) en zal meetellen voor het Open Nederlands Rally Kampioenschap (ONRK), het Nederlands Rally Kampioenschap (NRK) en het Nederlands Historisch Rally Kampioenschap (NHRK). De Eurol Hellendoorn Rally zal de vijfde rally op de kalender in Nederland zijn. De deelnemers aan het ONRK trappen af in Sulingen (Duitsland), in het eerste weekeinde van mei.

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws