Pierre-Louis Loubet met Nicolas Gilsoul in een officiële Ford

Goed nieuws voor de jonge Franse belofte, hij mag voor het eerst een volledig seizoen afwerken als officiële M-Sport piloot. Hij gaat deze uitdaging aan met niemand minder dan Nicolas Gilsoul naast zijn zijde.

Pierre-Louis: “Toen we dit doel enkele jaren geleden met mijn vader voor ogen hadden, nog voordat ik achter het stuur kroop, leek het gek, zo niet onmogelijk. En met veel hard werk en zelfopoffering, waarbij we nooit opgaven, hebben we het vandaag bereikt en het is een echte voldoening om dit volgende niveau te bereiken. Ik kijk er al naar uit om onze inspanningen voort te zetten met dezelfde vastberadenheid om het volgende te bereiken.

Hoe kan ik niet denken aan de mensen die me op elk moment steunden, mijn eerste supporter vanaf het eerste uur: mijn vader, mijn familie, mijn liefste Colette, mijn vrienden waaronder Laurent, mijn ouvreur en essentieel stukje van de puzzel, Nicolas Bernardi die er vanaf het begin bij was. Maar bovenal Alexandre die ongelooflijk veel werk aan mijn zijde heeft verricht sinds ik wereldkampioen WRC2 ben geworden, Gwen Lagrue die ons in staat heeft gesteld een nieuwe stap te zetten en Christophe. En niet te vergeten Malcom en Rich. Een grote dank aan iedereen. Met nu Nicolas Gilsoul aan mijn zijde, het hele M-Sport team, alle bovengenoemde mensen en een volledig seizoen, heb ik nu alle kaarten in handen om mijn volgende doelen te bereiken.”

Foto: FB Pierre-Louis Loubet

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws