Porsche maakt line-up LMDh bekend, Vanthoor met Estre en Lotterer

Meer LMDh nieuws. Porsche gaf gisteren namelijk meer info over welke piloten samen zullen rijden in de nieuwe Porsche Penske Motorsport LMDh prototype van het Duitse merk, de 963.

In het FIA WEC zullen er twee 963 aan het werk te zien zijn. De #5 doet het met Michael Christensen, Fred Makowiecki en Dane Cameron. Landgenoot Laurens Vanthoor kruipt achter het stuur van de andere wagen, de #6, en dit met Kevin Estre en Andre Lotterer. Deze combinaties zullen aldus de 7 manches in het FIA WEC gaan betwisten, waaronder de legendarische 24 Uur van Le Mans.

In het Amerikaanse WeatherTech kampioenschap zien we dan weer andere namen: Nick Tandy doet het met de Fransman Mathieu Jaminet en Matt Campbell samen met Felipe Nasr. Dane Cameron en Michael Christensen zullen de duo’s bijstaan tijdens de openingsmanche van het Amerikaanse kampioenschap, de Rolex 24 Uur van Daytona.

(Foto ©: Laurens Vanthoor)

Korneel Debruyn
Korneel Debruyn
Van kinds af aan is Korneel reeds gepassioneerd door auto's en autosport. Wat oorspronkelijk begon met een passie voor exclusieve (sport)auto's, groeide daarna uit tot een grote interesse in de autosportwereld. Momenteel focust Korneel zich op het circuitgebeuren, waarbij GT- en uithoudingsraces hem het meeste boeien. Ook het testen van de nieuwste (sport)wagens neemt hij graag voor zijn rekening.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws