Rallye Monte-Carlo: als er getest moet worden …

… dan moet er getest worden natuurlijk. Passats de Canto was aanwezig was bij de testen van Dani Sordo, Sébastien Ogier en Ott Tänak, Video2rally83 ging kijken hoe wereldkampioen Kalle Rovanperä er het tijdens zijn test vanaf bracht en amrally 88 zag hoe Jourdan Serderidis zich in de sneeuw ging amuseren.


Foto met dank aan Julien Pixelrallye (Pixelrallye).

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws