Nieuwe teambaas bij Hyundai Motorsport

De Fransman, Cyril Abiteboul, voorheen nog werkzaam bij Caterham en Renault, wordt de nieuwe teambaas bij Hyundai Motorsport. Abiteboul zal instaan voor alles wat met het ‘FIA World Rally Championship’ te maken heeft. Ook de programma’s inzake de Customer Racing valt onder zijn verantwoordelijkheid.

“Ik geniet echt van de kans om vanaf dit seizoen bij Hyundai Motorsport aan de slag te gaan als teammanager. Hyundai is zich voorzichtig naar de top aan het werken, zowel op het gebied van de autosport als in de andere activiteiten van het bedrijf en ik ben dan ook enorm enthousiast om daar deel van uit te mogen maken. Ik kijk er dan ook naar uit om me onder te dompelen in de rallygemeenschap en om meer te ontdekken van deze spectaculaire sport. Ik kan dan ook niet wachten om aan de slag te gaan,’ besluit Cyril Abiteboul.

Foto’s met dank aan Hyundai Motorsport.

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws