Foto’s 100ste editie van het Autosalon

Het autosalon is na een afwezigheid van twee jaar weer teruggekeerd naar de paleizen van Brussels Expo. FEBIAC, de organisator van het autosalon, viert er de 100ste editie en dat betekent uiteraard ook de nodige festiviteiten en speciaal voor deze verjaardag ontwikkelde evenementen en dat allemaal om die symbolische mijlpaal te vieren. Jaarlijks trekken om en bij het half miljoen bezoekers naar het autosalon.


Ook RallyandRaces was afgelopen vrijdag aanwezig, trok de ogen groot open en kwam met een lading foto’s thuis. De foto’s kan u uiteraard bekijken en zelfs bestellen op onze fotosite.

Album Bert Driesmans / Album Stijn Vanderspikken

Wie nog naar het autosalon wil gaan kan dit nog tot en met komende zondag, 22 januari. Tickets kan u via deze link bestellen.

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws