Win een jaar lang gratis WRC kijken

Wil jij een jaar lang gratis alle klassementsproeven kunnen bekijken die door de organisatie van het WRC worden uitgezonden, klik dan op deze link en vul je gegevens in.


Om de start van het nieuwe seizoen in het ‘World Rally Championship’ te vieren geeft het WRC zelf je de kans om een streamingpas ter waarde van 99,99 euro in de wacht te slepen. Het enige wat je daarvoor moet doen is je gegevens achterlaten en aanduiden welke WRC rally je favoriet is. Ben jij de gelukkige dan krijg je niet alleen toegang tot alle (uitgezonden) etappes van elke rally gedurende het hele seizoen 2023 (live en on-demand) maar je kan ook de uitzendingen met betrekking tot het FIA European Rally Championship bekijken alsook deze van het FIA World Rally Championship.

Om kans te maken … klik hier. RallyandRaces wenst u veel succes!

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws