SpaAsia voor de tweede keer

Uitdaging aangegaan en gewonnen ! Eind 2022 organiseerde DG Sport voor de eerste keer een groots feest voor Aziatische auto’s en motoren op het Circuit van Spa-Francorchamps. Het kreeg de toepasselijke naam SpaAsia mee. Een evenement dat een grote groep liefhebbers en fans van de Japanse, Koreaanse en Chinese merken verzamelde, door de verschillende genres te mengen met circuitsessies, de aanwezigheid van de importeurs, de clubs van de verschillende merken en animatie voor iedereen, zonder de onderdompeling in de Asiatische cultuur te vergeten. Kortom, met SpaAsia werd iets in beweging gezet…

SpaAsia


Gesterkt door dit eerste succes, breidt DG Sport een tweede luik aan het SpaAsia verhaal op zondag 10 september. En het is vooral de bedoeling om nog meer mensen te bereiken, zowel deelnemers als toeschouwers.

SpaAsia


“Het Circuit van Spa-Francorchamps is natuurlijk het kader bij uitstek voor een evenement als SpaAsia,” zegt Christian Jupsin in naam van DG Sport. “Bij de eerste editie in september van vorig jaar hebben we goed geluisterd naar alle deelnemers. Zo hadden we voldoende input om het evenement nog verder te laten evolueren, zodat het een must wordt voor alle Aziatische merken en hun fans. We zijn nog volop aan het praten en onderhandelen, dus het tweede jaar van SpaAsia brengt zeker en vast nieuwigheden met zich mee. We houden u op de hoogte.”

Afspraak dus op de officiële website www.spa-asia.be waar u de topmomenten van de eerste editie kan terugvinden en op de hoogte kan blijven van wat de 2023-editie in petto heeft. En noteer alvast de datum van 10 september in uw agenda!

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws