Album 2de Short Rally van Moorslede

Je moet het maar doen. Op zaterdag van de ene klassementsproef naar de andere op de South Belgian Rally, ’s avonds naar de andere kant van het land rijden, daar in en rond Moorslede nog wat gaan verkennen om ’s anderendaags weer lekker foto’s te gaan trekken en … alweer een leuk album klaar te stomen. Een greep uit het album van onze fotograaf Lorenz Deschuyttere …

Het complete album van de 2de Short Rally van Moorslede is terug te vinden op de site.

Onze foto’s kunnen tevens ook aangekocht worden, niet alleen via onze fotosite maar ook rechtstreeks via RallyandRaces. En … volg ons op facebook!

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws