Trimard Classic houdt vast aan gekende recept

April komt eraan en dat is sedert een aantal jaar steeds meteen ook uitkijken naar de Trimard Classic. Deze marathon wedstrijd gaat door in het weekend van 1 en 2 april en de organisatie blijft trouw aan de start- en finish locatie, namelijk de Madonna te Langemark.

Op zaterdag gaat de eerste wagen van start om 8u30 en zondagavond zien we de wagens terug rond 17u30. Twee dagen vol spannende navigatie met de nodige valstrikken erin en dat in een schitterende omgeving. De route gaat opnieuw langs de Franse kust en binnenland tot aan de Baai van de Somme.

We vroegen Bart Vereecke om wat meer nieuws.
Bart: “We hebben grotendeels hetzelfde, goed gesmaakte recept behouden. Ik kan echter wel meegeven dat de opbouw van de wedstrijd ietwat anders is maar opnieuw voor iedereen haalbaar wel. De regio is een heel mooi gebied, veel baantjes waat enkel Christus reeds passeerde en heel weinig bebouwing. We merken dat we ook heel erg welkom zijn door de plaatselijke burgervaders en autoriteiten.”

En de deelnemers?
Bart: “Opnieuw een heel gevarieerd aanbod van wagens. Gaande van een 2 CV tot een heuse Bentley van 1948. Diverse teams komen opnieuw in aanmerking voor een podiumplaats. Ik verwacht een scherpe strijd voorin. We verwahcten uiteindelijk een 60 tal starters. Laatste weken diverse afzeggingen gehad door wagen niet klaar, medische redenen,… enz. Maar dat heb je als deelnemer en organisator soms niet in de hand.”

Heel veel succes!
Bart: ” We hopen opnieuw iedereen terug te zien in ons mooi opgebouwde Trimard dorp uiteraard, iedereen welkom. Start en finish opnieuw vakkundig aan elkaar gepraat door de alomgekende JP Klinkers!”

Deelnemerslijst:

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws