Jonas Dewilde bij Orfys

Na de Haspengouw Rally was het even stil rond Jonas Dewilde, in de South Belgian Rally was de leider in het Junior BRC er niet bij en de Rallye des Ardennes stond niet op het programma

“Na de Haspengouw Rally hebben we beslist om niet langer beroep te doen op het team FS Sport,” aldus Jonas. “Ik ben Steve bijzonder dankbaar voor de afgelopen seizoenen, maar vanaf nu zullen we verder doen met Orfys. Vanaf de TAC Rally zullen we met een gloednieuwe Renault Clio Rally 4 van het team aantreden.”

Met Orfys kiest Jonas voor een team dat in eigen streek is gevestigd. “Zo gaan we ook in onze eigen taal kunnen communiceren, dit maakt het voor beide partijen heel wat eenvoudiger,” vult de piloot uit Staden aan.

“We zijn uiteraard heel tevreden dat Jonas en Jeffrey voor ons kiezen,” aldus Kurt Reynvoet van Orfys. “We hebben een gloednieuwe Renault Clio Rally 4 aangekocht, Jonas zal vanaf Tielt met deze wagen rijden. Jonas heeft het laatste jaar veel progressie gemaakt, het is nu aan ons om hem verder te helpen!”

Dirk Titeca
Dirk Titeca
Dirk Titeca is qua leeftijd de ouderdomsdeken binnen het team van RallyandRaces. Sedert de jaren '80 is hij actief als autosportjournalist.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws