Goodwood: Porsche tijdens de 80ste Members Meeting

Goodwood is verheugd aan te kondigen dat de 80ste Members’ Meeting, gepresenteerd door Audrain Motorsport, een spectaculaire demonstratie op het circuit zal organiseren ter ere van 75 jaar Porsche.

Op het historische Goodwood Motor Circuit, dat in 2023 ook zijn 75-jarig bestaan viert, zal de grootste collectie race-Porsche 911’s van 1973 tot 1998 te zien zijn. In de schijnwerpers staan twee van Porsche’s belangrijkste racemodellen: de Targa Florio-winnende Carrera RSR uit 1973, bestuurd door Tom Kristensen, recordhouder in de 24 uur van Le Mans, en de verbluffende GT1-98 uit 1998, die Le Mans won.

Ook de ultieme aerodyne Porsche 935 ‘Moby Dick’ van Norbert Singer komt aan bod, evenals het Daytona-winnende chassis uit 1975 en 1978. In totaal zal de demonstratie meer dan 20 iconische race-911’s tonen.

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws