Duel tussen Potty en Cherain gaat voort na opgave De Cecco

Als leider gestart deze morgen, maar helaas moest Cedric De Cecco de handdoek in de ring gooien na motorproblemen. Een serieuze dobber voor hem, maar de bloemen worden aan de meet uitgedeeld. Ondertussen gaat het duel tussen Maxime Potty en Cédric Cherain gewoon voort. Na de eerste ronde vandaag is het verschil tussen beide tenoren slechts twee tiende van een seconde!

Ook de strijd tussen Niels Reynvoet (Citroën C3 Rally2) en Sébastien Bedoret (Volkswagen Polo GTI R5) gaat vandaag gewoon verder. Het verschil tussen beide bedraagt amper 2,4 seconden. Deze keer is het Bedoret die het voortouw neemt. Voorlopig vijfde plaats is voor John Wartique in de Citroën C3 Rally2.

John Wartique – Rallye de Wallonie 2023

De Porsche 991 GT3 van Romain Delhez zien we op dit moment op een mooie zesde plaats staan. Christophe Verstaen (Citroën C3 Rally2), Junior Planckaert (Škoda Fabia Rally2 evo), Emile Breittmayer (Škoda Fabia Rally2 evo) en Tobias Brüls (Citroën C3 Rally2) sluiten aan.

Junior Planckaert – Rallye de Wallonie 2023

Om 13u42 gaat de laatste ronde van start. Het beloofd alvast nog nagelbijten te worden voor die eerste plaats!

Margot Ureel
Margot Ureel
Margot Ureel is de jongste en enige vrouwelijke medewerker van RallyandRaces. Autosport ligt haar nauw aan het hart, ze is dan ook steevast te vinden op tal van rally’s. Door haar ervaring op de rallyradio verwoordt ze de nieuwsitems met de nodige zorg en kwaliteit.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws