Lander Depotter terug op podium in Clio Trophy

Na zijn overtuigende overwinning in de openingsmanche van de Renault Clio Trophy in Dinant, waren vele ogen in en om Bocholt op de jonge Lander Depotter gericht. En de West-Vlaming ontgoochelde zeker niet.

“Na een zeer leuke dag in en rond Bocholt konden we de dag beëindigen op 2de plaats in de Clio Trophy Belgium, 2de Clio Trophy Junior, 3de Belgium Junior en ook P21 algemeen” aldus Lander.

“De eerste ronde waren we goed mee in het spoor van Pierre-Manuel Brasseur, en we konden de 1ste ronde afsluiten op 12 seconden van de 1ste plaats.

In de 2de ronde maakten we een foutje op de jump en reden we een lekke band. Dit zorgde ervoor dat we ons moesten focussen om de 2de plaats veilig te stellen en goede punten mee te nemen voor het kampioenschap.

We konden de wedstrijd afsluiten met 2 mooie snelste tijden en een zeer goed gevoel op de maaskiezel.

Een grote dankuwel aan Jasper Maelfait voor de super samenwerking en ook Orfys Rally Rents voor het uitstekende service! Verder bedankt aan onze partners: SD Metalworks, Eco-Wash Systems , Kristof Lateur Totaalproject & Zwembadtechniek, Neyt Decor, Kantoor Delaere, Louis Vandenborre , Paperbirds , M CAR TECH en IMAGO / Motorsport Branding. Op naar de volgende!”

Dirk Titeca
Dirk Titeca
Dirk Titeca is qua leeftijd de ouderdomsdeken binnen het team van RallyandRaces. Sedert de jaren '80 is hij actief als autosportjournalist.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws