Thierry en Martijn op weg naar de overwinning

Een 1 -2 lijkt in de maak voor Hyundai Motorsport na het uitvallen van Sébastien Ogier. De Fransman liet zich vangen door de heel verraderlijke omstandigheden en zijn opgave was een feit. Esapekka Lappi nam gas terug en zag zijn teamgenoten de leiding in handen nemen. Het verschil tussen de twee Hyundai’s bedraagt 36.4s.

Kalle Rovanperä staat derde op 1min50 en Elfyn Evans vierde maar dit al op meer dan vijf minuten.

Foto: Hyundai Motorsport

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws