Alpine onthult de A424_ β

Endurance racen gaat een nieuw gouden tijdperk in en ook Alpine kijkt er maar al te graag naar uit om daar deel van uit te maken. Vijfenveertig jaar na de historische overwinning in de 24 uur van Le Mans is de aanwezigheid op het circuit de La Sarthe dan ook geen toeval.

Dat bewees het merk vandaag dan ook met de onthulling van de voorloper van hun hypercar, de Alpine A424_ β, ontworpen om vanaf volgend jaar de beste concurrenten uit te dagen.

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws