Rallycross in Mettet, beelden van de laatste vijf jaren

Het Circuit Jules Tacheny Mettet mag komend weekend de RX1e dan wel niet verwelkomen, hoe dan ook blijft rallycross bijzonder spectaculair en ook met de RX2é en de Euro RX-categorieën gaat u ogen te kort hebben. Onze fotograaf Lorenz Deschuyttere maakte een selectie van de laatste vijf jaren rallycross in Mettet, toen er weliswaar nog geen batterijen in de wagens staken, maar Mettet blijft hoe dan ook sensationeel.

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws