Open brief van Freddy Tacheny aan de fans van de World RX of Benelux

De teams van het Circuit Jules Tacheny zijn hard aan het werk om u te verwelkomen op de World RX of Benelux op 5 en 6 augustus. We worden geconfronteerd met een uitzonderlijke situatie door het niet verschijnen van de RX1e-categorie om redenen buiten onze wil om (de FIA heeft besloten deze categorie op te schorten totdat het onderzoek naar de oorzaken van de brand van de 2 elektrische auto’s van Sébastien Loeb en Guerlain Chicherit tijdens de Britse ronde volledig afgerond is).

Zelfs zonder deze klasse gaat het wereldkampioenschap door! Voor de fans, de coureurs en de autosport. Motorsport moet voortdurend obstakels overwinnen en nieuwe uitdagingen aangaan. Het is in deze bijzondere momenten dat we samen moeten staan rond onze passie om deze levend te houden. We hopen dan ook dat jullie dit weekend massaal aanwezig zullen zijn om dit bericht over te brengen: passie zal altijd overwinnen!

Als dank voor de steun die jullie ons al hebben gegeven, hebben we besloten om een ​​voucher van €20 (€10 voor kinderen) te schenken aan elke toeschouwer met een gekocht ticket, te gebruiken voor merchandising, eten of drinken. Het spektakel op het circuit is verzekerd, want RX2e, Euro RX1 en Cross Kart zullen jullie blij maken. Tijdens de Euro RX1-klasse kunnen jullie genieten van de oude thermische RX1’s.

Bovendien heeft de promotor vier sterren van World RX overtuigd om uitzonderlijk in RX2e te rijden: de legende Johan Kristoffersson, Ole Christian Veiby en de broers Kevin en Timmy Hansen! Zij zullen worden toegevoegd aan het al zeer competitieve RX2e-categorie.

Tickets zijn nog steeds verkrijgbaar in voorverkoop via Ticketmaster en in alle Night & Day-verkooppunten, of ter plaatse dit weekend. Het nieuwe programma voor zaterdag en zondag wordt binnenkort bekendgemaakt. Het After Race Festival, een muzikaal feest dat op zaterdagavond plaatsvindt, blijft ook op het programma staan. En omdat we eindigen met muziek, zoals het lied zegt: THE SHOW MUST GO ON!

Namens alle vrijwilligers van onze club: bedankt voor jullie steun, aanwezigheid en begrip. Jullie zijn de drijvende kracht achter onze passie.

Freddy Tacheny
Voorzitter van Circuit Jules Tacheny in Mettet

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws