Cruciale wedstrijd in 2WD Trophy

In de 2WD Trophy heeft Laurent Vanton met zijn overwinning in de Aarova Oudenaarde Rally de titelstrijd opnieuw gelanceerd. Christiaan Spelmans leek na een schitterend begin van het seizoen een veilige voorsprong te hebben opgebouwd, maar daar blijven nog maar 10 punten van over. In de A&D Omloop van Vlaanderen gaan de Clio-rijders een rechtstreeks duel aan, met Bruno de Wilde als scherprechter om van het minste foutje te profiteren. Ook Stefaan Tjoens, ongelukkig in Oudenaarde, is van de partij, net als Jony Vande Walle. Kortom, de wedstrijd in Roeselare wordt een rechtstreekse confrontatie die bepalend kan zijn voor de rest van het kampioenschap in de 2WD Trophy.

Dirk Titeca
Dirk Titeca
Dirk Titeca is qua leeftijd de ouderdomsdeken binnen het team van RallyandRaces. Sedert de jaren '80 is hij actief als autosportjournalist.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws