Lars Zaenen vervangt Kenny Herremans in Barcelona

Opmerkelijk en spijtig nieuws uit de GT4 European Series welke volgend weekend hun laatste twee sprintraces rijden in Barcelona. Kenny Herremans, welke onlangs de 24u van Zolder won in de GTB-klasse, zullen we in Spanje niet zien rijden in de prachtige Camaro.

Wegens privé-redenen zal hij niet afreizen en dus ook zijn mooie overwinning van vorig jaar in de Catalannse hoofdstad niet kunnen herhalen.

Het aantal landgenoten in de GT4-series zal wel niet afnemen want we mogen ons verheugen op de deelname van het jonge Belgische talent Lars Zaenen in de Camaro van V8 Racing.

Zijn mooie en constante resultaten in de Belcar vorig jaar met de BMW M2 en dit jaar met een nieuwe M4 zijn niet onopgemerkt gebleven bij het Nederlandse team.

Ook Lars reed een sterke 24u van Zolder met een podiumplaats als resultaat waardoor volgende week dus een vervolg kan worden van zijn opmars in het GT-wereldje.

“Ik sta perplex dat ik deze kans krijg maar durf ook wel denken dat dit uiteindelijk een mooie verdienste is voor mijn hard werken. Verder besef ik heel goed dat het niveau in de GT4-series veel hoger zal liggen waardoor ik geen torenhoge ambities ga uitspreken. Maar toch ga ik proberen de mensen en het team welke mij deze kans geven niet teleur te stellen,” laat een enthousiaste Lars weten.

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws