Porsche Motorsport onthult Limited Collector’s Edition

Porsche presenteert een spectaculaire circuitauto voor sportwagenliefhebbers en verzamelaars tijdens Rennsport Reunion 7, die wordt gehouden op WeatherTech Raceway Laguna Seca. De 911 GT3 R rennsport met een vermogen tot 456 kW (620 pk) is gebaseerd op de nieuwe 911 GT3 R van de huidige 992-generatie. Het circuittoestel in gelimiteerde oplage is het resultaat van een designgerichte aanpak en profiteert technisch van de vrijheden die verder gaan dan de autosportvoorschriften. De internationale Porsche meeting vindt plaats op het Californische racecircuit van 28 september tot 1 oktober. Er worden meer dan 80.000 bezoekers verwacht op het vierdaagse evenement.

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws