Jos Verstappen wint Rally van Zuid-Limburg

De top-5 van de voorlaatste manche van het VAS-rallykampioenschap, de rally van Zuid-Limburg, werd gedomineerd door de merken Skoda en Mitsubishi, die de plaatsen netjes onder elkaar verdeelden.

Primus inter pares werd Jos “The Boss” Verstappen, zelfs enkele lekke banden konden hem niet weghouden van de eerste plaats. Bij het afsluiten van de dag had de Skoda Fabia-rijder een voorsprong van 1’10” op Marc Turrion(Mitsubishi) en 1’18” op een andere Skoda-rijder, Frederic Miclotte. Melissa Debackere, ook al met Skoda, had na enkele proeven al de handdoek moesten gooien.

Jan Jacobs(Mitsubishi) en een andere Nederlander, Ingo Ten Vregelaar(Skoda), namen de verdere ereplaatsen voor hun rekening.

Kris Princen kon zijn kennismaking met de Porsche afsluiten op plaats 6, terwijl Dirk Deveux aan plaats 7 genoeg had om zijn Ford Sierra Cosworth bovenaan het Historic-klassement te plaatsen.

Dirk Titeca
Dirk Titeca
Dirk Titeca is qua leeftijd de ouderdomsdeken binnen het team van RallyandRaces. Sedert de jaren '80 is hij actief als autosportjournalist.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws