Foto’s: Belcar Endurance Championship, Season Awards Ceremony 2023

Naar jaarlijkse traditie worden op het einde van het seizoen de kampioenen van het Belcar Endurance Championship gehuldigd en dat was gisteren voor het afgelopen seizoen dan ook niet anders. Ook RallyandRaces was op Circuit Zolder aanwezig voor de prijsuitreiking.

Hieronder enkele foto’s. Meer foto’s over deze ‘Season Awards Ceromony’ kan u bekijken op onze Facebookpagina.

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws