Best off RallyandRaces 2023

Een bijzonder sportief jaar zit er terug op, en wat voor een jaar is het geweest voor RallyandRaces. Onze fotografen en journalisten waren overal terug te vinden: van alle actie op de Belgische circuits tot het magische Le Mans, van de Belgische rallywegen tot de proeven van het World Rally Championship, van Nascar tot Goodwood en vergeten we niet het vertrouwen dat grote merken zoals BMW en Porsche zich stellen in ons beeldmateriaal . Een iets zorgt ervoor dat al onze fotografen en journalisten met hetzelfde enthousiasme aan de slag gaan, en dat is passie. Passie voor de autosport en het in beeld brengen ervan. Iedere fotograaf brengt zijn passie op zijn manier in beeld en de reacties die we erop krijgen doet ons meer dan deugd. Op naar 2024 waar we opnieuw het beste uit ons zelf gaan halen om ons te onderscheiden van anderen.

Een overzicht van 2023 kan je via deze LINK bekijken! Veel kijkplezier.

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws