Manuel Merlevede klaar voor nieuw avontuur in Stellantis Cup

Net voor de feestdagen kon Manuel Merlevede ook mooi nieuws brengen in verband met volgend seizoen. Manuel komt uit een rallyfamilie, met broer Christophe en neef Cedriek als gekende BMW M3-piloten. Dit jaar won Manuel met de Peugeot 208 R2 onder andere de klasse in Moorslede, Wervik en de Hemicuda, gekruid met algemene top-15 plaatsen, en moest enkel in Ieper de handdoek gooien door motorproblemen.

Manuel Merlevede en co Thomas Cloet: “Met trots stellen we onze gloednieuwe rallywagen voor: de Opel Corsa Rally 4!We zijn verheugd dat we deel zullen uitmaken van de Stellantis Cup . Naast de CUP zijn we uiteraard ook van de partij op de regionale wedstrijden.

We kunnen niet wachten om deze krachtige wagen aan de startlijn te zetten en het gaspedaal volledig in te trappen. Het nieuwe seizoen staat voor de deur, en wij zijn meer dan klaar om de uitdagingen aan te gaan en het parcours te veroveren. Dank aan iedereen die ons gesteund heeft, we hopen jullie allemaal te zien langs de zijlijn terwijl we samen een nieuw hoofdstuk beginnen. Laat de adrenaline maar stromen, het wordt een onvergetelijk rallyseizoen!”

Dirk Titeca
Dirk Titeca
Dirk Titeca is qua leeftijd de ouderdomsdeken binnen het team van RallyandRaces. Sedert de jaren '80 is hij actief als autosportjournalist.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws