Ferrari AF Corse met zelfde rijders in 2024

Het Ferrari AF Corse-team heeft deze namiddag officieel bevestigd dat het dezelfde rijders behoudt voor het ‘FIA World Endurance Championship’ van 2024, uiteraard met de hypercar.

Foto met dank aan FIA WEC.

Antonio Fuoco, Miguel Molina en Nicklas Nielsen rijden samen in de Ferrari 499P Hypercar met nummer 50.

Ondertussen starten Alessandro Pier Guidi, James Calado en Antonio Giovinazzi – de winnaars van de 24 uur van Le Mans van vorig jaar – in de nummer 51 van de zusterauto.

“De keuze om de piloten die vorig jaar met de 499P’s deelnamen te behouden voor het Ferrari – AF Corse team in het 2024 FIA WEC seizoen weerspiegelt een toewijding aan continuïteit. Dankzij de opgedane ervaring en het blijven ontwikkelen van de wagen kunnen we zijn potentieel laten zien. Voortbouwend op die fundamenten kijken we met een positief gevoel uit naar het nu naderende seizoen 2024,” klinkt het bij het team.

Wie in 2024 in FIA WEC kort bij huis beide Ferrari’s aan het welk wil zien moet in het tweede weekend van mei naar de TotalEnergies 6 Hours of Spa-Francorchamps gaan.

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws