Adrian Fernémont met een C3 Rally2 in de Rally van Haspengouw

“Hier is ze!”, zo presenteerde Adrian Fernémont deze avond op zijn Facebookpagina fier zijn C3 Rally2 in de kleuren van Click2Move by Groupe Declerc en Béton Devleeschauwer.

De voormalig Belgisch rallykampioen zou al zeker starten in de Rally van Haspengouw, de openingsmanche van het Kroon-Oil Belgian Rally Championship en in de Rallye de Wallonie eind april. De nota’s zullen voorgelezen worden door zijn vriend Antoine Podgorny.

(foto facebookpagina Adrian Fernémont)

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws