Begin mei, de allereerste editie van het Ardenne Rally Festival

De voorverkoop is begonnen en er is een exclusief aanbod voor de snelsten want de allereerste editie van het Ardenne Rally Festival, een organisatie van DG Sport, staat op donderdag 2, vrijdag 3 en zaterdag 4 mei op de agenda. Het evenement kondigt zich alvast veelbelovend aan want heel wat eigenaars en/of rijders hebben al geïnformeerd of hun wagen in aanmerking komt.

In de jury zetelen leden van Slowly Sideways Benelux die op basis van een ingediend dossier bepalen welke wagens aan de start zullen staan van deze demorit zonder enig competitief element. De basisfilosofie is om de fans een hoogstaand startveld aan te bieden, waardoor de hele rallygeschiedenis volgens de verschillende reglementen in de schijnwerpers kan worden geplaatst.

En nu we het over de fans hebben! Gezien het succes van het Eifel Festival kan er geen twijfel over bestaan dat ook de toeschouwers staan te popelen van ongeduld! Zij kunnen vanaf nu in voorverkoop hun tickets aankopen.

Meer info op de officiële website www.ardennerallyfestival.be.

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws