Stoffel Vandoorne in de #94 Peugeot 9X8

Ook Team Peugeot TotalEnergies maakte vandaag haar driver line-up voor het komende seizoen bekend. In het FIA World Endurance Championship zien we onze landgenoot Stoffel Vandoorne aan de start in de #94 Peugeot 9X8 Hypercar. Hij krijgt het gezelschap van Paul die Resta en Loïc Duval. Het stuur van de #93 wordt gedeeld door Mikkel Jensen, Nico Müller en Jean-Eric Vergne.

Met de start van het FIA World Endurance Championship (WEC) 2024 op 24 en 25 februari tijdens de officiële proloog in Qatar, is Team Peugeot TotalEnergies begonnen met de laatste voorbereidingen voor de nieuwe campagne, vastbesloten om zich dit seizoen te blijven verbeteren. Sinds de komst van Stoffel Vandoorne vorig jaar heeft het team de kans gehad om de rijderssamenstellingen van de twee PEUGEOT 9X8-auto’s in het WEC te herzien. Het team is vastbesloten om verbeteringen te vinden in de kleinste details, in wat een zeer competitief kampioenschap gaat worden. Reserverijder wordt de Deen Malthe Jakobson.

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws