Opnieuw fulltime seizoen voor Sven van Laere in EuroNASCAR 2

Sven van Laere keert dit seizoen terug de NASCAR Whelen Euro Series waar hij opnieuw het stuurt zal nemen van de #54 CAAL Racing Chevrolet Camaro. Van Laere zal racen in de categorie EuroNASCAR 2 en wil dit jaar graag de titel pakken in de Legend Trophy.

“Ik heb echt genoten van mijn eerste volledige seizoen in EuroNASCAR en daarom was het mijn prioriteit om terug naar de grid te keren voor het seizoen 2024”, aldus onze landgenoot. “Het is nu mijn doel om me te blijven verbeteren en een aantal top-10 finishes en podiumplaatsen te behalen in de Legend Trophy. Ik had mijn slechtste en beste moment op Circuit Zolder toen ik een vreselijke crash had. De steun die ik kreeg van de organisatie, mijn team en de andere coureurs en hun teams was geweldig. Het was het bewijs dat EuroNASCAR een echte racefamilie is.”

Het seizoen 2024 van de NASCAR Whelen Euro Series begint op 13 en 14 april op het Circuit Ricardo Tormo in Valencia – Spanje en RallyandRaces … die zijn aanwezig!

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws