Phil Nijs overleden

Vandaag bereikte ons het nieuws dat gisteren onverwachts Phil Nijs is overleden.

Phil begon zijn rallycarrière in de jaren ’80 aan het stuur van enkele Toyota’s, zoals een Trueno, een Corolla en een Starlet. Later schakelde hij over op een Nissan Cherry Turbo en een Mazda 323. Na een lange tijd actief te zijn geweest met een Lancia Delta Integrale, met enkele overwinningen in rallysprinten als kers op de taart. Phil reed de laatste jaren van zijn actieve carrière aan het stuur van een Subaru Impreza. In 2017, op 70-jarige leeftijd, reed hij zijn laatste rally.

Langs deze weg bieden wij namens RallyandRaces onze medeleven aan de getroffen familie en vele vrienden.

Foto: Facebook Phil Nijs

Dirk Titeca
Dirk Titeca
Dirk Titeca is qua leeftijd de ouderdomsdeken binnen het team van RallyandRaces. Sedert de jaren '80 is hij actief als autosportjournalist.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws