Uw nieuwe Audi aan huis geleverd

Audi België zet een nieuwe stap in het verhogen van klanttevredenheid en loyaliteit door de lancering van gepersonaliseerde leveringen aan huis. Deze dienst wordt aangeboden in samenwerking met Mobvious en is geldig voor zowel particuliere klanten als zelfstandigen, voor een vaste prijs van €300 incl. btw.

“Klantenbeleving staat bij Audi België hoog op de agenda,” benadrukt Emanuele Bolacchi, Managing Director Audi België. “Dankzij deze nieuwe leveringskeuze hoeven onze klanten zich niet langer te verplaatsen om hun nieuwe Audi in ontvangst te nemen. Hiermee zetten we het comfort van onze klanten centraal en bieden we de mogelijkheid om de levering van hun nieuwe Audi optimaal in te passen in work-life balance, die voor steeds meer klanten belangrijker wordt.”

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws