SpaItalia, de clubs aan het feest!


SpaItalia, dat is passie op zijn Italiaans, gezelligheid troef, het Circuit van Spa-Francorchamps, en vooral auto’s en motoren, altijd en overal! Bij het promoten van de trans-Alpijnse cultuur rond de mechaniek spelen de clubs een absolute hoofdrol! Merken, modellen, thema’s, twee of vier wielen, er zijn er steeds meer die willen deelnemen aan het grote feest en er hun mooiste troeven willen laten zien.

Op zondag 16 juni zijn de clubs opnieuw aan het feest. DG Sport creëert steeds meer initiatieven om hun aanwezigheid en deelname te promoten, of die nu actief of passief is. Er bestond al een exclusief voordeeltarief en voor de editie 2024 komt daar ook nog een specifiek ingangsticket bij, dat er moet voor zorgen dat de indeling van de paddock wordt versneld, om zo iedereen – in de eerste plaats de leden van de verschillende clubs – toe te laten om maximaal van het evenement te genieten!

Van Vespa tot Ferrari, over Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Maserati, Ducati en vele anderen, allemaal zorgen ze er voor dat het Circuit van Spa-Francorchamps op zondag 16 juni meer dan ooit groen, wit en rood kleurt, waarbij SpaItalia voor vele clubs het hoogtepunt vormt. Mis deze afspraak niet!

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws