Verstappen begint Formule 1-titelverdediging met klinkende overwinning op Grand Prix van Bahrein

Max Verstappen begon de verdediging van zijn FIA Formule 1-wereldtitel met een overwinning in de seizoensopener van de Grand Prix van Bahrein 2024. De Mexicaanse teamgenoot Sergio Pérez maakte er een Oracle Red Bull Racing 1-2 van op het circuit van Sakhir.

Verstappen behaalde een comfortabele overwinning met 22,457 seconden en claimde de snelste raceronde, goed voor 26 punten met 18 punten voor Pérez op de tweede plaats. Carlos Sainz mocht mee het podium op met een derde plaats in zijn Ferrari.

Foto: Mark Thompson/Getty Images

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws