Gilles Magnus onder de vleugels van Fewkes Sport Management

Onze landgenoot Gilles Magnus gaat nu ook samenwerken met Fewkes Sport Management, een agentschap dat hem gaat helpen om zijn carrière als professioneel rijder in een aantal van ’s werelds toonaangevende endurance kampioenschappen verder uit te bouwen.

“Ik ben erg enthousiast over deze samenwerken met FSM. Ik ken Will (Will Fewkes, oprichter van FSM) al sinds mijn tijd bij de eenzitters en Rob Huff is een aantal jaren een concurrent geweest in het WTCR en is altijd iemand geweest naar wie ik heb opgekeken. Ik ben ervan overtuigd dat Fewkes Sport Management een positieve invloed kan hebben op mijn toekomst in de autosport. Ik ben hier erg dankbaar voor en ik kijk er naar uit om samen met hen dit avontuur te beginnen,” besluit een enthousiaste Gilles Magnus.

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws