Toyota GR Yaris Rally2 voor LifeLive

Het Belgische LifeLive, opgericht eind december 2015 o.a. door Yannick Neuville (broer van …) en oorspronkelijk bekend geworden van het bouwen van FIA XC Cross Cars, voegde daar een tijdje geleden ook de verhuurservice van rallywagens zoals twee BMW M2 E30 alsook een Opel Corsa Rally4 aan toe. LifeLive gaat nu een stapje verder en pakt uit met een Toyota GR Yaris Rally2.

LifeLive beschikt ondertussen niet alleen over een schat aan ervaring als het op rallysport aankomt maar ook over alle infrastructuur die nodig is om de klant in de best mogelijke omstandigheden bij te staan. De toevoeging van deze Rally2 wagen is dan ook een zeer belangrijke stap in de ontwikkeling van het bedrijf.

“We zijn er trots op dat deze prachtige en nieuwe Toyota GR Yaris Rally2 deel uitmaakt van ons wagenpark. Toen de kans zich voordeed om deze wagen toe te voegen hebben we dan ook niet getwijfeld. Onze visie en missie blijft echter nog steeds dezelfde en dat is een serieuze en hoogwaardige service te bieden om aan de behoeften van onze klanten te voldoen,” besluit Yannick Neuville, zaakvoerder van LifeLive.

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws